Prethodni članak
Sljedeći članak

[VELIKI SKUP HDZ-A U TUHELJSKIM TOPLICAMA] Dolaze premijer Plenković i pet ministara

U petak i subotu Tuheljske toplice bit će domaćin velikog skupa na kojem će, uz goste iz Europske pučke stranke, biti i vrh Hrvatske demokratske zajednice s predsjednikom stranke i predsjednikom Vlade Andrejem Plenkovićem te petero ministara.

  • Andrej Plenković

    Andrej Plenković


U hotelu ''Well'' u Tuheljskim Toplicama, u petak i subotu, 11. i 12. listopada, održat će se veliki skup Alumnista Političke akademije u organizaciji Zaklade hrvatskog državnog zavjeta i ravnatelja Zaklade Srećka Prusine. Uz HolgeraHaibacha, voditelja Ureda Zaklade Konrad Adenauer u Zagreb, te dr. h. c. Doris Pack, članicu Zaklade Konrad Adenauer Berlin i predsjednicu Zajednice žena EPP-a te predsjednicu Instituta Robert Schuman, skupu će nazočiti predsjednik Hrvatske demokratske zajednice, premijer Andrej Plenković i brojni HDZ-ovi ministri i državni tajnici.

Skup će početi u 17.30 sati, a ranije u petak, od 10.30 sati, održat će se konferencija na temu Reformski potencijal – okvir za provedbu reformskih politika u Republici Hrvatskoj na kojoj će sudjelovati župani, gradonačelnici i načelnici općina iz redova Hrvatske demokratske zajednice. U panel diskusijama sudjelovat će Zdravko Marić, potpredsjednik Vlade i ministar financija, Tomislav Ćorić, ministar zaštite okoliša i energetike, Ivan Malenica, ministar uprave i Marija Vučković, ministrica poljoprivrede, te Gordan Jandroković, glavni tajnik HDZ-a i predsjednik Hrvatskog sabora.

Na skupu će, između ostalog, biti riječi o Europskoj monetarnoj uniji, smjeni generacija, odgovorima demokršćanstva danas na lijevi i desni populizam, a upriličit će se i svečana dodjela uvjerenja o završenom programu koje će polaznicima Političke akademije uručiti premijer Plenković. Okupit će se i svi načelnici i gradonačelnici iz redova HDZ-a iz Krapinsko-zagorske, ali i okolnih županija. 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook