Prethodni članak
Sljedeći članak

Vatrogasci DVD-a Petrovsko pomažu starijim i potrebitim mještanima

Upravni odbor i operativci DVD-a Petrovsko dogovorili su se i odlučili u ovo izazovno vrijeme za sve nas, pomoći starijim i potrebitim mještanima svoje općine


Upravni odbor i operativci DVD-a Petrovsko dogovorili su se i odlučili u ovo izazovno vrijeme za sve nas, pomoći starijim i potrebitim mještanima svoje općine.

- Svi stariji mještani koji imaju potrebu, ili svi koji znaju nekog takvog, bilo da je susjed, baka, djed, a nemaju mogućnost otići ili poslati nekoga, za LIJEKOVIMA i za ŽIVEŽNIM NAMIRNICAMA, mogu se slobodno obratiti na niže navedene brojeve telefona.Pokušat ćemo pomoći u dostavi stvari koje trebate, koje su nužno potrebne, uz prethodni telefonski dogovor i naravno, strogo se pridržavajući propisanih higijenskih uvjeta (osobe koje će doći pružiti pomoć biti će zaštićene maskama i rukavicama).S ovom odlukom upoznato je i vodstvo općine.
Molimo da se ova dobra volja ne zlorabi, jer na kraju, ipak stavljamo i svoje zdravlje na raspolaganje. Molimo da ovu obavijest dijelite dalje i prenesete usmeno svima za koje smatrate da bi im bila korisna i od pomoći.
I ovim putem molimo, još jednom, da se pridržavate SVIH UPUTA naših zdravstvenihh radnika koji danonoćno brinu o našem zdravlju. Hvala - poručuju vatrogasci.

Brojevi:

0915338975 Alen, zapovjednik DVD-a Petrovsko

0914799757 Željko, predsjednik DVD-a Petrovsko

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook