Prethodni članak
Sljedeći članak

[VARAŽDIN – Savjetovanje] – Odluka o imenovanju i protezanju pojedinih ulica u naseljima Varaždin, Jalkovec i Kućan Marof


U razdoblju od 1. rujna 2022. do 1. listopada 2022. godine provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o imenovanju i protezanju pojedinih ulica u naseljima Varaždin, Jalkovec i Kućan Marof. Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću jest upoznavanje javnosti s Odlukom o imenovanju i protezanju pojedinih ulica u naseljima Varaždin, Jalkovec i Kućan Marof te prikupljanje mišljenja, primjedbi i prijedloga, kao i eventualno prihvaćanje zakonitih i stručno utemeljenih mišljenja, primjedbi i prijedloga.

Razlozi donošenja akta su potreba imenovanja novoizgrađenih i neimenovanih ulica prema prijedlogu Povjerenstva za imenovanje ulica i trgova na području Grada Varaždina i mišljenju Povjerenstva za standardizaciju geografskih imena Republike Hrvatske.

Materijali  i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sam Nacrt Odluke nalaze se na web stranici Grada Varaždina (https://varazdin.hr/savjetovanja-sa-zainteresiranom-javnoscu-2022-godini/) pod rednim brojem 26.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca zaključno do 1. listopada 2022. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za gradnju i komunalno gospodarstvo, Trg slobode 12/II, Varaždin, s naznakom „Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt Odluke o imenovanju i protezanju pojedinih ulica u naseljima Varaždin, Jalkovec i Kućan Marof“ ili na e-mail adresu: [email protected], također putem obrasca.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook