Prethodni članak
Sljedeći članak

UŽIVO IZ BEDEKOVČINE: Započeo najdugovječniji zagorski festival 'Igrajte nam mužikaši'


Nakon jednako uspješnih i popularnih manifestacija Štruklijade i Sajma vina, koji su održani jučer, odnosno u petak, danas se na Bedekovčanikim jezerima održava još jedno lijepo druženje, uz manifestaciju Igrajte nam mužikaši.

Na 56. festivalu zagorskih narodno – zabavnih sastava Igrajte nam mužikaši za titulu najboljih pjesama natječe se osam skladbi, koje je temeljem raspisanog natječaja odabrao festivalski žiri.

Kako se posjetitelji zabavljaju na ovom najdugovječnijem festivalu u našoj županiji, pogledajte OVDJE u našoj fotogaleriji.

Nakon što budu izvedene sve skladbe u konkurenciji, publika će uživati u pravoj glazbenoj poslastici, jer će u revijalnom dijelu festivala nastupiti Dečki z bregov, Veseli dečki iz Lobora (polaznici Osnovne glazbene škole u Loboru) i gosti iz Slovenije, Ansambl me tri do polnoči.

Organizatori ovogodišnjeg Festivala su Općina Bedekovčina, Krapinsko-zagorska županija i Radio Kaj, a suorganizatori TZ Krapinsko- zagorske županije, TZ Područja Srce Zagorja i Udruga Kajscena, dok su medijski pokrovitelji Zagorski radio i Radio Kaj.

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook