Prethodni članak
Sljedeći članak

Uređuju se dodatna parkirališna mjesta kod Doma zdravlja u Zlataru

Zajedničkom suradnjom Grada Zlatara, Doma zdravlja Krapinsko – zagorske županije, Zavoda za javno zdravstvo i Hitne urediti dobit će se deset parkirališnih mjesta


U Zlataru dobro napreduju radovi na sanaciji klizišta u Ulici Anke Horvat, koja vodi prema Domu zdravlja. Klizište je sanirano, uređuje se cesta i nogostup i radovi vrijedni 1,6 milijuna kuna privode se kraju.

Paralelno s tim, našla se mogućnost da se poveća broj parkirališnih mjesta kod samog Doma zdravlja, kako bi sa završetkom radova ova priča bila zaokružena, a svi korisnici Doma zdravlja dobili još bolje uvjete.Tako će se zajedničkom suradnjom Grada Zlatara, Doma zdravlja Krapinsko – zagorske županije, Zavoda za javno zdravstvo i Hitne urediti dodatnih deset parkirališnih mjesta na gradskom zemljištu. Radovi su u tijeku.

– Kod Doma zdravlja premalo je parkirališnih mjesta, uvijek je gužva i vozila se parkiraju i na samoj cesti. Kako je tamo osim ambulanti Doma zdravlja i Hitna te prostori Zavoda za javno zdravstvo, korisnika je puno, a osim Zlatarščana, tu gravitiraju i stanovnici okolnih općina, pa je svako dodatano parkirališno mjesto dobrodošlo i potrebno – kaže gradonačelnica Zlatara Jasenka Auguštan – Pentek. Investicija je vrijedna 71 tisuću kuna, u najvećem iznosu financira je Dom zdravlja Krapinsko – zagorske županije, a i ostali sudionici sudjeluju u investiciji, dok Grad Zlatar daje i zemljište.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook