Prethodni članak
Sljedeći članak

'Ured naše stranke u Krapini stavljamo na raspolaganje svim udrugama kojima je to potrebno'

Krapinska Gradska organizacija Stranke rada i solidarnosti - BM 365 održala Izvještajnu skupštinu, na kojoj je razmatrano što je građanima važno, a nedostaje u gradu


Gradska organizacija Stranke rada i solidarnosti Krapine u petak je održala Izvještajnu skupštinu, na kojoj je predsjednik GO-a Branko Kučko podnio izvještaj o aktivnostima koje su se održavale u proteklih godinu dana. Posebno je istaknuo izbore za mjesne odbore u Krapini, na kojima je Stranka rada i solidarnosti osvojila jednog člana odbora te aktivno sudjeluje u realizaciji projekata u Mjesnom odboru Krapina - centar.

- Rezultati su već vidljivi te je na našu inicijativu postavljen fitness park kod Osnovne škole "Ljudevit Gaj". Želja nam je bila da naši građani imaju mjesto koje će ih potaknuti da počnu vježbati i više brinuti o svojem zdravlju. Naša inicijativa je također da sve pješačke površine u gradu budu lako dostupne osobama s invaliditetom te su radovi u tijeku i uskoro će biti završeni. Tako će svi naši građani imati jednaku pristupačnost u gradu Krapini - istaknuo je Kučko.

Na Skupštini je prokomentirano i općenito stanje u gradu Krapini te što je još od važnosti za građane, a da toga nema. Zaključeno je da je veliki problem što u gradu nedostaje prostor za udruge gdje bi one mogle održavati svoje sastanke, radionice, vježbati te okupljati ljude. Stoga je donesena odluka da se ured stranke u Krapini stavlja na raspolaganje svim udrugama kojima je to potrebno, bez obzira na stranačko opredjeljenje. Svi zainteresirani mogu se javiti u ured u Krapini kod starog autobusnog kolodvora ili predsjedniku GO-a Branku Kučku.

Skupštini su prisustvovali i predsjednik Županijske organizacije Stranke rada i solidarnosti Anđelko Topolovec, potpredsjednik Božo Ružak, predsjednik Kluba županijskih vijećnika Alojz Sajko, saborska zastupnica Marija Puh te predsjednici susjednih organizacija stranke.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook