Prethodni članak
Sljedeći članak

Unuk koji je brutalno premlatio djeda, a onda i brata ima više od 80 kaznenih prijava!

Od napada do pronalaska teško ozlijeđenog čovjeka prošlo je punih sedam sati


Dvadesetsedmogodišnji Mario M. je u četvrtak ujutro uhićen i nad njim traje krim-obrada zbog osnovane sumnje da je svom 79-godišnjem djedu Mati M. zadao teške i po život opasne ozljede.
Sve se to događalo u djedovoj kući koja se nalazi na početku sela u mjestu Blizna Donja u sjevernom dijelu općine Marina u četvrtak oko dva sata poslije ponoći, a nesretni čovjek je pronađen u tako teško stanju u četvrtak u devet sati ujuto. Odmah je prevezen u bolnicu na Jedinicu intenzivnog liječenja a njegovo stanje je dosta teško s obzirom da je zadobio više teških udaraca, a najviše u predjelu glave, piše Jutarnji list.

Pretučeni Mate i inače živi na Čiovu, ali je u mjesto zadnjih par dana došao brati masline te bi nakon toga ostao spavati u selu. Njemu je u dva sata iza ponoći u četvrtak na vrata kuće pokucao unuk te ih je on otvorio ne sluteći da će ga unuk tako izudarati. Od napada do pronalaska teško ozlijeđenog čovjeka prošlo je punih sedam sati.
Za unukom koji ima više od osamdeset kaznenih djela PU splitsko-dalmatinska je već odavno raspisala tjeralicu i prije nego što su ga po toj tjeralici našli Mario je napravio ovo nedjelo.

No, napad na djeda nije bio i kraj njegovog divljanja kobne noć, navodi Jutarnji. 
Mario je uhićen u četvrtak ujutro, nakon što su ga u vožnji zaustavili prometni policajci. Pokazalo se da je u međuvremenu fizički napao i izudarao i svog brata, a poslije se ispostavilo da se to dogodilo nakon što je već ranije u toku noći istukao i djeda. - Izazvao je on i prometnu nesreću te noći i izvršio provalu u jednu kuću - kazali su nam jučer naši informatori, ali iz policije ne žele izlaziti s takvim detaljima dok traje krim-obrada.

Uhićeni muškarac je jako dobro poznat policiji jer je, između ostalog, prijavljivan za zlouporabu droga, krađe, teške krađe,nasilje u obitelji, izazivanje prometne nesreće i slična kaznena djela.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook