Prethodni članak
Sljedeći članak

Uključite se u čitateljski klub ili pak radionice izrade tradicijskih poruka


U sklopu projekta udruge Kajkaviana 'STUB-KULTURA', koji je završio u svibnju ove godine, nastao je čitateljski klub, koji je i nakon završetka projekta nastavio sa svojim radom.

Kajkavianin čitateljski klub vodi moderator Andrija Jurki, a sljedeće druženje je zakazano za 13. prosinca 2022. od 19 sati u Fellerovoj zgradi na 1. katu (Trg Matije Gupca 27, Donja Stubica) kada će se raspravljati o knjizi „Otac od bronce“ autora Gorana Tribusona.

Ova se aktivnost provodi uživo, ali i online za one koji nisu u mogućnosti doći u prostor Kajkaviane.

Također, u sklopu novog Kajkavianinog projekta 'SPOJKAJ – SPOJI SE ZA KAJ', sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda te iz Državnog proračuna na poziciji Ureda za udruge u iznosu od 465.998,32 kn, a u partnerstvu s Gradom Donja Stubica i PD-om „Stubičan“, u petak, 9. prosinca s početkom od 18 sati održat će se besplatna radionica izrade tradicijskih poruka KAJ U RUCI koju će voditi Danica Lešteki Ana Čizmek.  

Radionica se provodi unutar aktivnosti Osmišljavanje, izrada i provedba online programa i radionica, pružanja psihološke i savjetodavne pomoći osobama koje su pretrpjele traumu, stres ili gubitak uslijed krizne situacije, a predviđena je za članove udruga koje sudjeluju u projektu.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook