Prethodni članak
Sljedeći članak

UHVDR donirala računalo Ogranku Matice hrvatske u Zaboku

Donacijom računala omogućeno je unaprjeđenje rada i djelovanja ogranka ali i još kvalitetnija komunikacija između članstva, ogranaka na našem području i šire te općenitog djelovanja u našem gradu Zaboku – istaknuo je tajnik Darko Fiket


Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Krapinsko-zagorske županije donirala je Ogranku Matice Hrvatske u Zaboku računalo. Donaciju je uručio mr. crim. Josip Horvatin, predsjednik UDVDR Krapinsko-zagorske županije, a preuzeli su ju predsjednica OMH u Zaboku Sandra Babnik Lončar i dopredsjednica Tina Marušić.

Josip Horvatin, predsjednik UDVDR Krapinsko-zagorske županije istaknuo je kako se trude da pomognu gdje god mogu i kad za to postoji mogućnost. Zahvalna sam što smo ispred svih potrebnih upravo i mi dobili donaciju i nadam se da će takvih donacija biti još – istaknula je prilikom primopredaje Sandra Babnik Lončar, nova predsjednica OMH u Zaboku.

 

Donacijom računala omogućeno je unaprjeđenje rada i djelovanja ogranka ali i još kvalitetnija komunikacija između članstva, ogranaka na našem području i šire te općenitog djelovanja u našem gradu Zaboku – istaknuo je tajnik Darko Fiket. Sama prigoda primopredaje bila je prilika za razmjenu informacija o redovnim aktivnostima navedenih Udruga i njihovih članova, aktualnoj problematici, ali i budućim mogućnostima suradnje. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook