Prethodni članak
Sljedeći članak

UHIĆENI: ‘Dolijao’ dvojac osumnjičen za 11 krađa po trgovinama

Šteta koju su napravili se procjenjuje na više od 37.700 eura


Neposredno nakon što su provalili u trgovinu i ukrali novac, metalni sef i cigarete, uhvaćen je dvojac odgovoran za, kako se sumnja, čak 11 teških krađa na području Policijske uprave osječko-baranjske. Brzom intervencijom policije, uhićeni su u četvrtak. "Harali" su, doslovno, po cijeloj županiji, piše Večernji.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su 26-godišnjak i 35-godišnjak počinili 11 kaznenih djela teških krađa. Od listopada prošle godine do 29. veljače ove godine provaljivali su u trgovine na područjima policijskih postaja Belišće, Donji Miholjac, Đakovo, Beli Manastir i obje osječke postaje. Iz trgovina su odnosili uvijek veću količinu cigareta, prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, novac i metalne sefove - izvijestila je Edita Roterbauer, glasnogovornica PU osječko-baranjske.

Šteta se procjenjuje na više od 37.700 eura. Osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku PU osječko-baranjske uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook