Prethodni članak
Sljedeći članak

Uginuo je Nosonja, najstariji pas u Hrvatskoj

"Bila mi je iznimna čast i velika sreća biti tvojom najboljom prijateljicom , napisala je njegova vlasnica


Mae Isaksson, istarska aktivistica za pomoć životinjama, na Facebooku je objavila da je uginuo najstariji pas u Hrvatskoj Nosonja.U veljači je napunio 21 godinu, a Mae ga je udomila kad ga nitko nije htio, prenosi Index.

"Bila mi je iznimna čast i velika sreća biti tvojom najboljom prijateljicom u tvojih zadnjih 5 i pol godina. Došao si mi već kao 16-godišnjak i razum je znao s čim treba računati, ali srce ne prihvaća i slomljeno je. Nosonja je danas zaspao i neće se više probuditi", napisala je uz Nosonjinu fotografiju AE Isaksson, istarska aktivistica za pomoć životinjama, na Facebooku je objavila da je uginuo najstariji pas u Hrvatskoj Nosonja. U veljači je napunio 21 godinu, a Mae ga je udomila kad ga nitko nije htio. "Bila mi je iznimna čast i velika sreća biti tvojom najboljom prijateljicom u tvojih zadnjih 5 i pol godina. Došao si mi već kao 16-godišnjak i razum je znao s čim treba računati, ali srce ne prihvaća i slomljeno je. Nosonja je danas zaspao i neće se više probuditi", napisala je uz Nosonjinu fotografiju

Reći ćemo da je Nosonja bio pas s nevjerojatno tužnom sudbinom, a njena storija započinje još davno, davno prije nas u Azilu koji dok nije postao našim nije bio ništa drugo do konc logora u kojemu je i Nosonja ostao bez pola njuške svoje koja nikada nije veterinarski obrađena. Tada nije bilo nikoga da mu pomogne i sreća je ta koja ga je ostavila na životu, napisali su iz Udruge Pobjeda.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook