Prethodni članak
Sljedeći članak

Udario u parkirano osobno vozilo pa pobjegao s mjesta događaja

Zabilježena i krađa mobitela i nova prijevara putem društvene mreže


Policijska uprava krapinsko zagorska izvijestila je o događajima od sigurnosnog značaja za dan 14./15. studenoga 2022. godine.

PROMET

Evidentirana je jedna prometna nesreća s materijalnom štetom do koje je došlo zbog neprilagođene brzine u Gornjoj Stubici, u razdoblju od 13. studenog, 08 sati do 14. studenog 2022. godine do 07 sati, nepoznati vozač je vozilom sletio s kolnika i udario u parkirano osobno vozilo te pobjegao s mjesta događaja.

KRIMINALITET

Evidentirana su dva kaznena djela krađe i jedno kazneno djelo prijevare.

PRIJEVARA

Jučer 14. studenoga 2022. godine, prijavio je 24-godišnji hrvatski državljanin kako je prije nekoliko dana putem društvene mreže uspostavio kontakt sa dvije osobe na čiji je račun uplatio nekoliko tisuća kuna, nakon toga nije dobio dogovorene podatke za koje je uplatio novčani iznos, te je oštećen za nekoliko tisuća kuna.

KRAĐA

U nedjelju, 13. studenoga 2022. godine, u Svetom Križu Začretje nepoznati počinitelj je iz ugostiteljskog objekta otuđio mobitel, oštetivši tako vlasnika mobitela 18-godišnjeg hrvatskog državljanina za nekoliko tisuća kuna.

U razdoblju od 12. do 13. studenoga 2022. godine, nepoznati počinitelj otuđio je iz trgovine u Vrankovcu nekoliko odjevnih predmeta, čime je poduzeće oštećeno za materijalnu štetu od nekoliko tisuća kuna.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook