Prethodni članak
Sljedeći članak

Učenike će u ponedjeljak u školi dočekati moderno opremljena predvorja


Zgrada osnovne škole u Krapinskim Toplicama, oštećena u potresu, uspješno je sanirana, a učionice i prostori za rad u najvećoj su mogućoj mjeri obnovljeni. Međutim, velike površine školskog interijera u kojem učenici provode svoje slobodno vrijeme prije i nakon nastave, dok čekaju autobusni prijevoz, kao i za vrijeme odmora te slobodnih aktivnosti, bilo je potrebno dodatno urediti.

Kako nam je ispričao ravnatelj Samson Štibohar, zahvaljujući tvrtki Prostoria d.o.o. i njezinoj donaciji više sjedećih garnitura, stolica, taburea i stolova, s početkom nove školske godine učenike tamošnje će dočekati u potpunosti opremljena i uređena predvorja u prizemlju i na prvome katu.

- Budući da učenici u školi borave velik dio svakog radnog dana, izrazito je važno ne samo da su im osigurani optimalni uvjeti za rad, već i da im je na raspolaganju ugodan i siguran prostor za boravak. Stoga će ova izdašna donacija omogućiti djeci da svoje vrijeme provode upravo u na taj način oplemenjenim kutcima. Novi namještaj značajno će oplemeniti školski interijer  te omogućiti da djeca u Osnovnoj školi Krapinske Toplice svoje vrijeme provode u lijepom, funkcionalnom i udobnom okruženju – rekao je ravnatelj Štibohar.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook