Prethodni članak
Sljedeći članak

Učenici Srednje škole Bedekovčina na stručnoj su praksi u Irskoj


Građevinski i arhitektonski tehničari Srednje škole Bedekovčina zajedno se sa svojim profesoricama trenutno se nalaze u Irskoj, na trotjednom održavanju praktične nastave, u sklopu Erasmus+ projekta 'Future In Our Hands'.

U Irsku su stigli 2. siječnja i tamo će provesti tri tjedna, kako bi se inozemnim pozitivnim iskustvima obogatili svoje stručno znanje koje će im itekako koristiti u daljnjem tijeku školovanje, ali i u budućem poslu.

Osim što vrijedno rade na projektnim zadacima, tijekom vikenda imaju i slobodnog vremena za razgledavanje, pa su tako upoznali Dublin i posjetili muzej i poznatu tvornicu Guinness, kao i dvorac Kilkenny i poznato srednjovjekovno samostansko područje Glendalough.

Osim građevinskih i arhitektonskih tehničara, na stručnoj su praksi u Irskoj u sklopu istoga Erasmus+ projekta i medininske sestre i tehničari opće njege te fizioterapeutski tehničari Srednje škole Bedekovčina.

Sigurni smo da će se mladi u svoje Zagorje uskoro vratiti prepuni turističkih dojmova i znanja o novim, drugačijim kulturama, ali i ono najvažnije, iskustva u stručnosti zanimanja kojima će se baviti.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook