Prethodni članak
Sljedeći članak

Ublažavanje posljedica izazvanih epidemijom COVID – 19 u Radoboju

Općinsko vijeće Radoboja donijelo je Odluku o mjerama za ublažavanje posljedica izazvanih epidemijom za obveznike plaćanja komunalne naknade na području općine


Općinsko vijeće općine Radoboj na svojoj posljednjoj sjednici donijelo je Odluku o mjerama za ublažavanje posljedica izazvanih epidemijom bolesti COVID-19 za obveznike plaćanja komunalne naknade na području općine Radoboj. Od plaćanja komunalne naknade oslobađaju se obveznici plaćanja komunalne naknade za poslovne prostore koji služe obavljanju djelatnosti za koje je sukladno odlukama Stožera civilne zaštite obustavljen rad u iznosu od 100% utvrđene obveze plaćanja komunalne naknade, za 4. kvartal 2020. godine i 1. kvartal 2021. godine, kao i obveznici plaćanja komunalne naknade za poslovne prostore koji mogu dokazati da su u 2020. godini imali pad prihoda od 30-50% u odnosu na 2019. godinu, u iznosu od 50% utvrđene obveze plaćanja komunalne naknade, za 4. kvartal 2020. godine i 1. kvartal 2021.godine. Također, od plaćanja komunalne naknade oslobađaju se obveznici plaćanja komunalne naknade za poslovne prostore koji mogu dokazati da su u 2020. godini imali pad prihoda od 50% i više u odnosu na 2019. godinu, u iznosu od 100% utvrđene obveze plaćanja komunalne naknade, također za 4. kvartal 2020. godine i 1. kvartal 2021. godine.

Zahtjevi za oslobađanje od plaćanja komunalne naknade za 4. kvartal 2020. godine obveznici plaćanja mogu podnijeti Jedinstvenom upravnom odjelu općine Radoboj do 11. siječnja 2021. godine, a za oslobađanje za prvi kvartal 2021. godine zahtjevi se mogu podnijeti do 01. ožujka 2021. godine. Podnositelj zahtjeva dužan je u zahtjevu navesti za koji poslovni prostor podnosi zahtjev za oslobađanje kao i djelatnost koja se obavlja u poslovnom prostoru. Uvjet za oslobađanje od plaćanja komunalne naknade je da obveznici plaćanja komunalne naknade sa danom podnošenja zahtjeva za oslobođenje nemaju nepodmirenih obveza iz prethodnih godina prema općini Radoboj.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Vozilo u kvaru na autocesti A6 u tunelu JAVOROVA KOSA u smjeru Rijeke promet se vodi jednom prometnom trakom.Vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h. . Molimo vozače za dodatan oprez. Do 06:00 sati ujutro zatvorena je, za sav promet, dioni...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program