Prethodni članak
Sljedeći članak

U Zagorju nove četiri osobe pozitivne na koronavirus

Prema najnovijim podacima Županijskog stožera evidentirane su još četiri osobe pozitivne na COVID - 19, što je ukupno 85 osoba. Još 8 osoba čeka rezultate nalaza


Na području Krapinsko - zagorske županije, u utorak, 07. travnja evidentirano je ukupno 85 osoba pozitivnih na koronavirus, među kojima 83 osobe sa prebivalištem na području županije. 

U odnosu na jučerašnje priopćenje za medije, novoevidentirane su 4 osobe; po jedna iz Zaboka, Pregrade, Gornje Stubice i Desinića, a 8 osoba čeka rezultate nalaza, a uzorkovano je 411 osoba, priopćio je Stožer civilne zaštite Krapinsko – zagorske županije.

Gledano prema gradovima i općinama, broj pozitivnih osoba je sljedeći: 35 osoba na području Grada Pregrade, 14 osoba na području Grada Krapine, 7 osoba na području Općine Hum na Sutli, 5 osoba na području Grada Oroslavja, 4 osobe na području Općine Jesenje, 4 osobe na području Općine Petrovsko, 5 osoba na području Grada Zaboka, 2 osobe na području Grada Donja Stubica, 1 osoba na području Općine Bedekovčina, 1 osoba na području Općine Đurmanec, 2 osobe na području Općine Desinić, 1 osoba na području Općine Krapinske Toplice, 1 osoba na području Općine Radoboj i 1 osoba na području Općine Gornja Stubica.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook