Prethodni članak
Sljedeći članak

U požaru u Donjoj Batini izgorjele 4 klijeti

Na teren je izašlo 16 vatrogasaca s tri navalnim vozilima i jednim kombi vozilom iz DVD-a Donja Batina i DVD-a Zlatar, a uzrok požara je još nepoznat


Vatrogasni zapovjednik Vatrogasne zajednice grada Zlatara Tihomir Plašć rekao nam je da DVD Donja Batina primio dojavu o požaru dijela šume i niskog raslinja oko 10:20 površine 800 puta 100 metara u Donjoj Batini. Na teren je izašlo 16 vatrogasaca s tri navalnim vozilima i jednim kombi vozilom iz DVD-a Donja Batina i DVD-a Zlatar.

Požar se proširio na pet klijeti, od kojih je 4 kompletno izgorjelo, a jedna djelomično. - Radi se o starinskim drvenim klijetima i srećom nitko nije ozlijeđen budući da u blizini nije bilo ljudi. Još uvijek se ne zna uzrok požara. Čeka se da policija napravi očevid – rekao je Plašć za zagorje.com. Dodao je da vatrogasci još jednom upućuju apel građanima da u ovo vrijeme ne spaljuju travu, raslinje i biljni otpad te da u uskrsno vrijeme ne pale krijesove. Nakon što je jučer upozorila građane da ne pale uskrsne krijesove, gradonačelnica Zlatara Jasenka Auguštan-Pentek i danas je apelirala na građane da se toga pridržavaju da ne bi dolazilo do požara i ovakvih događaja.

 

 

 

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook