Prethodni članak
Sljedeći članak

[TRAGEDIJA U ZAGORJU] U rijeci Krapinici utopio se ribič. Pronašao ga prijatelj


Jutros oko 7 sati u rijeci Krapinici u Svetom Križu Začretju pronađeno je mrtvo tijelo muške osobe. Kako doznajemo, riječ je o stanovniku Svetog Križa Začretja, inače hrvatskom branitelju i nekad poznatom nogometašu V.Š., kojeg je jutros u rijeci, nedaleko mosta na cesti između svetokriške osnovne škole i Donje Pačetine, pronašao prijatelj s kojim je često odlazio u ribolov.

-Imali smo dogovor da idemo zajedno u ribolov jutros. No, on je otišao nešto ranije. Kad sam došao do Krapinice, vidio sam da su kanta i štap na njegovom uobičajenom mjestu uz samu rijeku, ali on je bio u rijeci i nije davao znakove života. Odmah sam pozvao vatrogasce da ga dođu izvaditi iz rijeke. Došli su oni, hitna i policija. Da je davao ikakve znakove života, skočio bih ja za njim u rijeku da ga spasim, no, nažalost, stigao sam prekasno – ispričao je pokojnikov prijatelj za Zagorje.com.

Je li smrt prethodila pokojnikovom padu u rijeku ili je preminuo uslijed utapljanja, može se samo nagađati, no na mjestu na kojem je pronađen dubina rijeke ne prelazi sedamdesetak centimetara.

Ipak, više informacija bit će poznato nakon što se obavi policijski očevid i medicinsko vještačenje.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook