Prethodni članak
Sljedeći članak

U Pregradi održana humanitarna glazbena večer ROCK H PALNICI


FOTO: Dragica Kantoci i Dora Kolar

Protekle je subote, 3. prosinca u organizaciji udruge Kultokaj, a u sklopu "Božića u Pregradi", održan humanitarni rock koncert pod nazivom „Rock h palnici“. Koncert je održan u prostoru Gradske kavane Pregrada, a okupljeni su lokalni pregradski bendovi Man on the moof, Pi**oper, Razdor i The Leftovers svojim nezaboravnim izvedbama držali publiku na nogama do samog kraja.

Ulaz je bio slobodan, a prikupljali su se dobrotvorni prilozi koji će se kao donacija uplatiti na račun Gradskom društvu Crvenog križa Pregrada za pomoć potrebitim sumještanima. Do kraja večeri sakupljeno je 2200 kuna.

Pregrada je oduvijek glasila kao grad u kojem se održavaju dobre svirke. Ovaj je koncert vratio stari sjaj lokalnoj rock sceni, a sudeći po odličnoj posjećenosti, brojnim pohvalama i pozitivnim komentarima ovakav bi događaj mogao postati tradicija.

Za realizaciju ovog koncerta zaslužna je Dora Kolar ispred udruge Kultokaj, Danko Kantoci koji je umrežio sve bendove, Klemen Govedić koji se pobrinuo za ozvučenje, Grad Pregrada koji je ustupio prostor kavane, PROSTOR Brewing i mnogi drugi koji su svojim nesebičnim sudjelovanjem uvelike pridonijeli dobrom ugođaju ove večeri.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook