Prethodni članak
Sljedeći članak

U požaru izgorjela soba, vlasnik se iz plamtećeg stana spasio na vrijeme

Kako doznaje Jutarnji, u stanu je bilo više električnih grijalica i veća količina vreća s robom pa nije za isključiti da je otuda zaiskrilo te se vatra dalje začas proširila na inventar


Zbog požara u Primorskoj ulici u centru Zagreba, noćas poslije jedan sat nakon ponoći intervenirali su zagrebački vatrogasci. Vatrena stihija na 3. katu koja je uznemirila stanare kućnog broja 5 navedene ulice, vrlo je brzo stavljena pod kontrolu, a vlasnik stana je pravodobnom reakcijom spasio se na vrijeme iz plamtećeg stana, javlja Jutarnji hr.

Kako doznaje Jutarnji, u stanu je bilo više električnih grijalica i veća količina vreća s robom pa nije za isključiti da je otuda zaiskrilo te se vatra dalje začas proširila na inventar. Okolnosti koje su dovele do požara tek se trebaju utvrditi policijskim očevidom koji će uskoro započeti.

Inače, vatra je zahvatila jednu sobu u stanu od 70m2 te je cijela uništena, dok je ostatak stana začađen. Plamen je, također, zahvatio prozore i rolete na stanu iznad. Pričinjena materijalna šteta tek se treba utvrditi.


Još članaka iz "Vijesti"

Facebook