Prethodni članak
Sljedeći članak

U policijskoj postaji izudarao dvojicu policajaca!

Zaprijetio im je i ubojstvom...


Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom zbog sumnje da je počinio više kaznenih djela prijetnje i prisile prema policijskim službenicima Policijske postaje Novi Marof.

Kako se sumnja, on je u četvrtak, 12. svibnja oko 15.50 sati u Policijskoj postaji Novi Marof, tijekom zadržavanja zbog kriminalističkog istraživanja vezanog uz sumnju u prethodno počinjena kaznena djela, zatražio medicinsku pomoć. U trenutku kad je ekipa Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije stigla u Policijsku postaju i započela s liječničkim pregledom, negodovao je i tražio da ga se pusti iz prostorija za zadržavanje.

Pritom se oglušio na naredbe policijskih službenika da se smiri i fizički nasrnuo na jednog od policajaca, udarivši ga zatvorenom šakom u glavu, javila je PU varaždinska. Prilikom naguravanja prema izlazu iz prostorije, udario je drugog policajca u predjelu oka.

U pomoć dvojici policajaca priskočili su i drugi policijski službenici te mu stavili sredstva za vezivanje ruku i pojas na noge, kojeg se oslobodio uslijed agresivnosti. Tijekom navedenog, 38-godišnjak je prijetio policijskim službenicima ubojstvom.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook