Prethodni članak
Sljedeći članak

'U našoj županiji poduzete su sve epidemiološke mjere i očekujemo da djeca dođu u škole'

Zamjenica župana Jasna Petek osvrnula se na presici Županijskog stožera civilne zaštite na činjenicu da se od ponedjeljka otvaraju vrata osnovnih škola za sve učenike nižih razreda


Zamjenica župana Jasna Petek osvrnula se na presici Županijskog stožera civilne zaštite na činjenicu da se od ponedjeljka otvaraju vrata osnovnih škola za sve učenike nižih razreda.

– U našoj županiji, sukladno uputama i preporukama, poduzete su sve epidemiološke mjere i očekujemo da djeca dođu u naše škole. Morali smo osigurati i prijevoz učenika i učenica, a velika većina će raditi u prijepodnevnoj smeni. I s ovim preporukama i uputama ima niz nelogičnosti i bilo bi puno jednostavnije svima da smo dobili odluku o početku ili nastavku nastave u redovnim uvjetima u našim školama. No, ona nije došla i ne znamo hoće li doći, pa radimo prema uputama. Nastavljamo punim jedrima u upise u prvi razred osnovne škole, nastavljaju se i dio procjene psihofizičkog stanja djece, a o tome se nalaze informacije na našim mrežnim stranicama i na stranicma škola. Odvijaju se aktivnosti pripreme u srednjim školama vezano za osiguravanje preduvjeta za održavanje mature koja počinje 6. lipnja – obavijestila je zamjenica župana.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook