Prethodni članak
Sljedeći članak

U Loboru održana konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća: Za predsjednika izabran Dragutin Adanić

Za potpredsjednike izabrani su Josip Cvetko i Krunoslav Bodalec.


U Loboru je danas održana konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća. U novi saziv izabrano je ukupno 13 vijećnika i vijećnica, a na sjednici ih je nazočilo 12.

U novi saziv Općinskog vijeća Lobora s liste HDZ-a ušlo je 8 vijećnika: Josip Horvat, Ivan Labaš, Marina Bezak, Dragutin Adanić, Dario Šeremet, Dalibor Tadić, Josip Cvetko i Mateja Posarić.

S liste SDP – ZS izabrana su 4 vijećnika: Krunoslav Bodalec, Mario Vujica, Mirko Martinuš i Božidar Šuti, a s liste Narodne stranke Reformisti i HNS -a jedan vijećnik, Tomo Vrlec.

Nakon izbora Mandatne komisije i njenog izvješća o rezultatima izbora, svi vijećnici su dali svečanu prisegu.

Za predsjednika Općinskog vijeća izabran je Dragutin Adanić, a za potpredsjednike izabrani su Josip Cvetko i Krunoslav Bodalec.

Na ukazanom povjerenju zahvalio se novi predsjednik Općinskog vijeća Dragutin Adanić pozvavši vijećnike na zajedničku suradnju te istaknuvši da ovaj spoj iskustva i mladosti  u novom sazivu Općinskog vijeća može dati jedan novi vjetar u leđa i doprinijeti kvalitetetnijem radu.

Obratili su se i izabrani vijećnici Krunoslav Bodalec i Mario Vujica koju su također čestitali izabranim vijećnicima te načelnici na drugom mandatu.

-Izbori su završili i pozivam vijećnike na jedan zajednički rad. Na nama je da opravdamo svoje programe koje smo  prezentirali u kampanji. Politiku na stranu, jer nam je svima cilj isti, a to napredak Lobora –   rekla je načelnica Ljubica Jembrih, čestitavši svim novoizabranim vijećnicima. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook