Prethodni članak
Sljedeći članak

U Humu na Sutli podijeljeno 1200 zaštitnih maski, nova isporuka sljedeći tjedan

Općina je naručila novu količinu od 1000 komada. Isporuka će biti sljedeći tjedan. Također je naručena i određena količina dezinficijensa, rekao je načelnik Jutriša


Općina Hum na Sutli danas je podijelila zaštitne maske svojim građanima. Od strane Gradskog društva Crvenog križa Pregrada preuzeto je 350 komada maskica za umirovljenike, 650 komada maskica podijeljeno je ispred zgrade općine. Podjelu maskica ispred zgrade općine samoinicijativno je preuzeo općinski vijećnik Mario Vidiček. Na „ terenu „ – u pojedinim dijelovima naselja i zaseoka tu podjelu je izvršilo 15 volontera umirovljenika za umirovljenike: Milena Petanjko, Vlado Peh, Ljubica Antonić, Anica Špiljak, Kristina Rebić Škrabl, Jože Tepeš, Branko Čuček, Rozalija Miklaužić, Zvonko Čoh,, Anica Mikša, Drago Bračun, Dragutin Bračun, Josip Humski i Martin Lipnjak.

- U ime Općine upućujem veliko hvala Crvenom križu, Mariu Vidičeku i svim navedenim volonterima – umirovljenicima. Podijelili smo ukupno 1200 komada maskica. Općina je naručila novu količinu od 1000 komada. Isporuka će biti sljedeći tjedan. Također je naručena i određena količina dezinficijensa. Način i vrijeme kao i mjesto distribucije biti će naknadno objavljeni na web stranici općine i preko društvenih mreža. Bude li potrebno nabavit će se dodatne količine – rekao je načelnik Jutriša i zahvalio u organizaciji i realizaciji uz poruku 'Ostanimo doma'.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook