Prethodni članak
Sljedeći članak

U Gornjoj Stubici održana tribina o održivom gospodarenju otpadom i očuvanju okoliša

Javna tribina organizirana je u sklopu projekta „Zeleni Gupčev kraj“


Jučer je u maloj sportskoj dvorani Osnovne škole Matije Gupca Gornja Stubica održana treća javna edukacijska tribina o održivom gospodarenju otpadom i očuvanju okoliša.

Predavač na javnoj edukacijskoj tribini bio je stručnjak za gospodarenje otpadom mr.sc. Hrvoje Buljan, dipl.ing.kem.tehn. koji je prisutne upoznao sa svime o recikliranju, pravilnom odvajanju otpada, ponovnoj upotrebi i smanjenju nastanka otpada te kućnom kompostiranju.

Prigodnim riječima prisutnima se obratio i općinski načelnik Jasmin Krizmanić. Javna tribina organizirana je u sklopu projekta „Zeleni Gupčev kraj“. Ukupna vrijednost projekta iznosi 588.839,41 kn, a sufinanciran je iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Tribini su prisustvovali i predsjednica Općinskog vijeća Đurđica Labaš, zamjenik općinskog načelnika Vladimir Škvorc, županijska i općinska vijećnica Kristina Rafaj, ravnateljica OŠ Matije Gupca Sanja Knezić te predstavnik poduzeća Eko flor plus d.o.o. Zdenko Komorčec.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook