Prethodni članak
Sljedeći članak

DOBRA VIJEST ZA KUĆNE LJUBIMCE: Dr. Domitran otvorio privatnu praksu

Radno vrijeme prakse za male životinje odnosno kućne ljubimce je svakim radnim danom od 9 do 16 sati, a subotom od 8 do 13


Vesela vijest za sve kućne ljubimce i njihove vlasnike! U četvrtak je u Zlataru svoja vrata otvorila Veterinarska praksa Domitran, što znači da je zagorski dr. Dolittle, Goran Domitran, dr. med.vet, univ.mag.chirurg., otvorio privatnu veterinarsku ordinaciju.

Iza dr. Gorana, omiljenog veterinara svih Zlatarščana, a i šire, je 12 godina radnog staža. Po završetku studija veterine, nakon nekoliko godina rada odlučio se za specijalizaciju iz područja veterinarske kirurgije, a sada i za otvaranje vlastite prakse, u sklopu poduzeća DOMI-VET d.o.o. Radno vrijeme prakse za male životinje odnosno kućne ljubimce je svakim radnim danom od 9 do 16 sati, a subotom od 8 do 13, a uz dr. Domitrana, radi i vet. tehničar Cecilija Trčak Novosel.

U modernoj ambulanti na 60 kvadrata, nude se uobičajene usluge profilakse, preventivne mjere cijepljenja protiv raznih zaraznih bolesti, liječenje, dijagnostika, pretraga krvi, opća krvna slika, biokemijske analize, operativni zahvati i ultrazvučna dijagnostika. - Jako zahvaljujem na podršci svih svojih dosadašnjih klijenata i na podršci svoje obitelji, prijatelja, i poznanika. Nadam se da ćemo i dalje odlično surađivati i da ćemo privući i nove vlasnike kućnih ljubimaca, a možda i oni postanu poznanici, pa čak i prijatelji – rekao je na otvorenju dr. Domitran.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook