Prethodni članak
Sljedeći članak

U Donjoj Šemnici druže se branitelji, obilježavaju 25. godina krapinske HVIDRA-e

'Moja je poruka samo: pazite na zdravlje, rekao je župan Kolar


Na Gradskom groblju u Krapini zapaljene su svijeće povodom svečanog obilježavanja 25.godišnjice udruge HVIDR-a Krapina, a nakon toga otvoreni su četvrti sportski susreta ratnih vojnih invalida i branitelja KZŽ kod Osnovne škole u Donjoj Šemnici.


Susretima, koji se ove godine održavaju u šest disciplina, pokrovitelj je Krapinsko – zagorska županija, a supokrovitelj Ministarstvo hrvatskih branitelja, Grad Krapina i NS KZŽ.


25. rođendan udruzi HVIDR-a Krapina čestitao je i gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović. 'Želim puno uspjeha u daljnjem radu i da se svi danas lijepo podružite, rekao je gradonačelnik Gregurović.


Da da im što bolje prođe dan zaželio i predsjednik Gradskog vijeća Krapine, Mladen Gregurović.


Župan Željko Kolar izrazio je zadovoljstvo što je Krapinsko – zagorska županija pokrovitelj ovih susreta. 'U godini smo kada obilježavamo i slavimo 30. godinu formiranja Oružanih snaga RH i ovakvi susreti su uvijek prigoda da se sjetimo svih naših poginulih i nestalih hrvatskih branitelja, da dio misli i vremena posvetimo njima, a s druge strane da se međusobno podružimo. 'Moja je poruka samo: pazite na zdravlje, rekao je župan Kolar. Dodao je i da u takvim međusobnim kontaktima važno i da mogu skrenuti na problem koji postoji jer to ne može nitko drugi, ni Ministarstvo branitelja iako radi odličan posao, ni Županija, ni Grad već su često braniteljske udruge te koje skrenu pozornost na neke probleme ili nelogičnosti kako bi se moglo intervenirati. Župan Kolar im je zahvalio na tome.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook