Prethodni članak
Sljedeći članak

TVRD ORAH: Traktorom bježao policiji usred noći, predao se tek kad su mu stavili lisice

Privremeno su mu oduzeli traktor

  • policija noć

    Foto: Ilustracija/Pixsell


Pijani muškarac pokušao je oko ponoći traktorom pobjeći policiji. Kad su ga sustigli, dao se u trk. No, policajci su ga uspjeli dostići i primiti, ali se ni tad nije dao, već se hrvao s njima. Predao se tek kad su ga zarobili lisicama, piše Danica.hr.

“Policijski službenici su oko 23.20 sati, prilikom nadzora prometa na području Općine Oriovac, uočili traktor koji su pokušali zaustaviti, no vozač se oglušio o naredbe policije o zaustavljaju te nastavio s vožnjom.

Ubrzo je zaustavljen te je vozač pokušao pobjeći, no policajci su ga spriječili u bijegu. Prilikom privođenja je pružao aktivan otpor s kojim je prestao nakon izdane naredbe policijskih službenika i uporabe sredstva za vezivanje.
Utvrđeno je da se radi o 31-godišnjaku koji kod sebe nije imao nikakav identifikacijski dokument. Alkotestom je u organizmu navedenog očitana koncentracija alkohola u iznosu od 1,48 promila.

Riječ je o višestrukom počinitelju prometnih prekršaja, kojemu je vozačka dozvola poništena te je upravljao neregistriranim i neosiguranim traktorom. Od njega je privremeno oduzet traktor. Zadržan je u prostorijama policije na otriježnjenju. Policijski službenici protiv 31-godišnjaka podnose optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja”, priopćili su iz Policijske uprave, piše Danica.hr.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook