Prethodni članak
Sljedeći članak

Oroslavje: Najmlađe je oduševio poznati mađioničar, a rado viđena vrtlarica podijelila je savjete kako uzgojiti vlastiti zdrav vrt

Nastavljaju se događanja u sklopu manifestacije 'Proljeće u Oroslavju'


Proteklog su tjedna nastavljena događanja u sklopu manifestacije ‘Proljeće u Oroslavju’. Tako je u petak u Gradskoj knjižnici Oroslavje održano predavanje poznate vrtlarice Silvije Kolar – Fodor na temu ‘Kako imati vlastitu hranu dostupnu cijele godine’.

Vrtlarica je otkrila okupljenima kako u vlastitom vrtu uzgojiti i imati vlastitu hranu dostupnu tijekom cijele sezone, što uzgajati na vrtu i tijekom zimskim dana, što sijati više puta u godini i koje kulture pohraniti na najbolji način da budu dostupne u vrijeme i kad ne rastu na vrtu.

Svaki sudionik na poklon je dobio paketić sjemena iz biovrta, a u sklopu predavanja, Kolar – Fodor predstavila je i svoju knjigu 'Vrtlarenje u skladu s prirodom'. Subota je pak donijela odličnu mađioničarsku predstavu u Domu kulture. Prepunu dvoranu, osobito najmlađih lica, oduševio je naš najpoznatiji mađioničar Luka Vidović, koji je proslavio i 25 godina karijere. U interakciji s najmlađima, ponudio je večer prepunu čarolija i odlične atmosfere, u kojoj su uživali mališani i njihovi roditelji. 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook