Prethodni članak
Sljedeći članak

Traje manifestacija Branje grojzdja u Pregradi. Ovo je današnji program


Drugi je dan manifestacije Branje grojzdja Pregrada.  Na igralištu NK Pregrada seniori igraju 4. kolo 1. ŽNL, a u goste im stiže NK Sloga Konjščina. Pregradski nogometaši u prvenstvo su ušli vrlo sigurno pobjedama protiv NK Matija Gubec i NK Inkop na domaćem terenu, ali su upisali i jedan poraz. Jači od njih u prošlom kolu bio je NK Oštrc iz Zlatara pa se trenutno nalaze na drugom mjestu ljestvice. NK Sloga Konjščina dosad je upisao jednu pobjedu, jedan neriješeni rezultat i jedan poraz te se nalaze na 8. mjestu na ljestvici. Dođite u 16.30h na igralište i podržite naše nogometaše za još jednu pobjedu na domaćem terenu.

Od 19h sati na Trgu Gospe Kunagorske očekuje vas nova predstava dramske skupine KUD-a Pregrada „Naš mjesni odbor“.

Predstava na komičan način prati predstavnike jednog mjesta koji se sastaju da bi riješili probleme koji ih svakodnevno muče. Likovi su istovremeno i osobe koje svakodnevno obavljaju važne poslove kako bi jedno mjesto funkcioniralo. Oni na humorističan način raspravljaju o važnim stvarima, ali i o svakodnevnim osobnim stvarima. Njihova mišljenja se često mimoilaze, ali to ih ne smeta kako bi se usuglasili u važnim stvarima.

U predstavi glume Zdravko Halamić, Slavica Vidaček, Petar Pohovski, Ljiljana Hostić, Vlado Špiljak, Hrvoje Bolfek i Dario Burić. Autorica teksta je Slavica Vidaček, a inspirirana je tekstom skeča bivše članice Lore Gradiški i prisustvovanju na nekoliko zborova građana.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook