Prethodni članak
Sljedeći članak

TOP STIPENDIJE Izvrsnim studentima Grad Pregrada dodjeljuje po 700 kuna


Grad Pregrada raspisao je natječaj za dodjelu TOP stipendija izvrsnim redovnim studentima s prebivalištem na području grada. U  2020./2021. akademskoj godini Grad će dodijeliti 10 top stipendija za izvrsnost u iznosu od 700 kuns mjesečno za razdoblje od 10 mjeseci (rujan 2020./ lipanj 2021. godine).

Pravo na dodjelu top stipendije temeljem Odluke imaju redovni studenti koji imaju prosjek ocjena najmanje 4.0,  nemaju zaostajanje tijekom studija. Studenti završne godine studija koji su završili studijski program sukladno propisanom trajanju (apsolventi),studenti koji nemaju upisanu tzv. „razlikovnu“ godinu studija, studenti viših godina koji su u prethodnoj akademskoj godini stekli najmanje 55 ECTS bodova, studenti prve godine preddiplomskog ili integriranoga preddiplomskog i diplomskog studija te prve godine stručnog studija koji se nalaze na rang-listi za upis među 10% (deset posto) najuspješnijih kandidata sukladno propisima matičnoga visokog učilišta za nastupajuću ( ili tekuću) akademsku godinu, te imaju položene ispite državne mature „A“ razine (svi predmeti),studenti koji nemaju upisano mirovanje studentskih obveza u nastupajućoj akademskoj godini, studenti koji ne primaju državnu ili neku drugu stipendiju, redovni studenti.

Pravo na top stipendiju Grada Pregrade ne mogu ostvariti studenti privatnih visokih učilišta bez obzira na ispunjenje prethodno navedenih uvjeta.

Prijava se vrši dostavom popunjenog obrasca zahtjeva za top stipendiju sa potrebnom dokumentacijom iz ovog natječaja isključivo poštom preporučenom na adresu: Grad Pregrada, Upravni odjel za opće poslove i društvene djelatnosti, Josipa Karla Tuškana 2, 49218 Pregrada, s naznakom „Natječaj za dodjelu top stipendija izvrsnim redovnim studentima sa prebivalištem na području grada Pregrade 2020./2021. “, a u roku 15 dana od dana objave ovog Natječaja.

Krajnji rok za podnošenje zahtjeva je do 18. studenog 2020. godine. Više informacija na mrežnim stranicama grada. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook