Prethodni članak
Sljedeći članak

[TIJEKOM VIKENDA 9 PROMETNIH NESREĆA] Vozač koji je skrivio nesreću u Švaljkovcu imao 1,58 promila

Evidentirana su dva kaznena djela krađe i jedno kazneno djelo teške krađe


Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave krapinsko-zagorske evidentirana su tri kaznena djela, devet prometnih nesreća i jedan prekršaj. Evidentirana su dva kaznena djela krađe i jedno kazneno djelo teške krađe.

Policijski službenici tijekom vikenda obavili su očevid kod devet prometnih nesreća. Četiri prometne nesreće bile su s materijalnom štetom i dogodile su se u Krapinskim Toplicama uslijed oduzimanja prednosti prolaska, Bedekovčini zbog ne držanja vozila uz desni rub kolnika, Mokricama zbog istrčavanja životinje na cestu te u Bedekovčini uslijed nepropisnog mimoilaženja, izvijestila je PU krapinsko-zagorska.

U prometnoj nesreći do koje je došlo na Sljemenu uslijed neprilagođene brzine dvije su osobe zadobile lakše tjelesne ozljede. Također uslijed neprilagođene brzine u Policama i Velikom Bukovcu dvije su osobe zadobile teške tjelesne ozljede. U prometnoj nesreći do koje je došlo u Polju Krapinskom zbog ne držanja potrebitog razmaka između vozila jedna je osoba zadobila lakše tjelesne ozljede. Dok je u prometnoj nesreći koja se dogodila uslijed držanja vozila preblizu desnom rubu kolnika u Švaljkovcu jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, a vozač koji je skrivio tu prometnu nesreću vozilom je upravljao sa 1,58 promila alkohola u organizmu.

Od ostalih događaja izdvajamo požar na proizvodnoj hali poduzeća u Jazvinama koji je ugašen od strane JVP Krapina, DVD Jazvine, i DVD Radoboj. Očevid u tijeku.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook