Prethodni članak
Sljedeći članak

Sveti Križ Začretje dodjeljuje 12 učeničkih stipendija po 400 kuna i čak 25 studentskih po 800 kuna

Rok za dostavu zamolbi je 29.10.2021. godine


Na temelju članka 5. Pravilnika o utvrđivanju kriterija i postupka za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola i studentima s područja Općine Sveti Križ Začretje (Službeni glasnik Krapinsko-zagorske županije br.26/2015) Općinski načelnik Općine Sveti Križ Začretje raspisao je Natječaj za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola i studentima s područja Općine Sveti Križ Začretje.

Pravo na dodjelu stipendije mogu ostvariti: učenici koji su u godini prije podnošenja zahtjeva za dodjelu stipendija ostvarili prosjek ocjena najmanje 4,00 i studenti koji su u godini prije podnošenja zahtjeva za dodjelu stipendija ostvarili prosjek ocjena najmanje 3,00 te nisu apsolventi. Ukoliko je podnositelj zahtjeva upisao prvu godinu studija prosjek ocjena iz posljednje završene godine školovanje ne smije biti niži od 4,00. Za učenike srednjih škola visina stipendije je 400,00 kuna mjesečno, a za šk. god. 2021./2022., dodjeljuje se 12 stipendija. Za studente visina stipendije je 800,00 kuna mjesečno, a za ak. god. 2021./2022., dodjeljuje se 25 stipendija. Rok za dostavu zamolbi je 29.10.2021. Popis dokumentacije koju je potrebno priložiti zahtjevu za dodjelu stipendije te detaljne informacije o natječaju mogu se dobiti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Sveti Križ Začretje, Trg hrvatske kraljice Jelene 1, ili na telefon 049/227-764.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Životinja (uočena je divlja svinja) na autocesti A7 Orehovica-Šmrika između čvora SV. KUZAM i čvora DRAGA. Molimo korisnike za dodatan oprez.Zbog vjetra promet je dopušten samo za osobna vozila: -autocestom A1 Zagreb-Split-Ploče, između čvorova...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program