Prethodni članak
Sljedeći članak

Svećenik završio u zatvoru jer je istukao časnu sestru. Pušten je pa istukao drugu ženu

Žena je završila u bolnici


Nekoliko dana nakon što je izašao iz zatvora u koji je poslan zbog fizičkog napada na časnu sestru, svećenik Domagoj Kelava iz Sukošana istukao je drugu ženu, neslužbeno doznaje Index. Navodno se radi o ženi koja je svjedočila prvom napadu.

Žena je završila u bolnici. Napad se dogodio 17. svibnja oko 00:10 sati. "Nakon što je jučer, 17. svibnja 2022. godine zadarska policija zaprimila saznanja o narušavanju javnog reda i mira u Sukošanu, tijekom dana provedeno je kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 43–godišnjakom.
Sumnjiči ga se da je jučer, oko 00.10 sati u Sukošanu u Ulici Hrvatskih branitelja prvo verbalno napao, a potom i fizički nasrnuo na 43-godišnjakinju. U Općoj bolnici Zadar oštećenoj je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno kako je lakše ozlijeđena.

Zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, izazvanog naročito drskim i nepristojnim ponašanjem, osumnjičenik će danas uz Optužni prijedlog biti prepraćen na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru", piše policija o slučaju. Svećenik Domagoj Kelava na slobodu je pušten prije deset dana. Prije jučerašnjeg napada fizički je nasrnuo na časnu sestru.

Optužnim prijedlogom policija župnika tereti da je u Sukošanu, ispred župnog ureda, u vidno alkoholiziranom stanju najprije glasno vičući verbalno napao 70-godišnju časnu sestru D. A. psujući je riječima: "Jeb** ti mater!", da bi je potom udario zatvorenom šakom po licu, uslijed čega je časna pala na tlo.
Nakon toga se udaljio u župni ured, a časna sestra je zbog udarca i pada na tlo zadobila vidljive ozljede lica i ogrebotine na laktu lijeve ruke, piše Index.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook