Prethodni članak
Sljedeći članak

SVE JE SPREMNO ZA CROATIA RALLY: Vozit će se cestama Krapinsko-zagorske, Zagrebačke, Karlovačke županije te Grada Zagreba

Najpoznatiji reli vozači današnjice će od 22. do 25. travnja na Croatia Rallyju skupljati bodove za Svjetsko prvenstvo u reliju (WRC)


Sve je spremno za Croatia Rally, a najbolje reli posade svijeta već su počele s testiranjima hrvatskog asfalta. Najpoznatiji reli vozači današnjice će od 22. do 25. travnja na Croatia Rallyju skupljati bodove za Svjetsko prvenstvo u reliju (WRC). Hrvatska je treća etapa u ovogodišnjem WRC kalendaru, a vozit će se po lokalnim cestama Zagrebačke, Karlovačke i Krapinsko-zagorske županije te Grada Zagreba.
 
 


Na konferenciji za medije predstavljen je detaljan plan svih nadolazećih aktivnosti u sklopu sportskog spektakla koji prvi put stiže u Hrvatsku. Plan su iznijeli Daniel Šaškin, predsjednik Organizacijskog odbora Croatia Rallyja, Davorin Štetner, predsjednik Hrvatskog auto i karting saveza, Slaven Dedić, direktor relija Croatia Rally i Željko Štefanić, direktor natjecanja Croatia Rally, a podršku su dali i Tomislav Družak, državni tajnik Ministarstva turizma i sporta te Milan Pavelić, pročelnik Gradskog ureda za sport i mlade Grada Zagreba. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook