Prethodni članak
Sljedeći članak

Svažić: ‘Očekujemo pobjedu i većinu u Županijskoj skupštini, a na našoj su listi Zagorke i Zagorci koji su se dokazali svojim radom'

HDZ – ov kandidat za župana Ernest Svažić uz kandidatkinju za zamjenicu Anu Kruhak predao je kandidaturu Županijskom izbornom povjerenstvu u Zlataru


HDZ – ov kandidat za župana Ernest Svažić uz kandidatkinju za zamjenicu Anu Kruhak predao je kandidaturu Županijskom izbornom povjerenstvu u Zlataru. Predana je i kandidacijska lista za izbor članova Županijske skupštine Krapinsko - zagorske županije.

Svažić je zahvalio svima koji su njihovim kandidaturama dali podršku svojim potpisom. - Pozivam sve Zagorke i Zagorce da se odazovu izborima koji će se održati 16. svibnja i da svojim izlaskom daju podršku nama i tome da se zamijeni aktualno županijsko vodstvo koje je, imali smo priliku čuti, prezentiralo program koji su imali priliku izvesti kroz proteklih 8 godina, a najavljuju da će ga izvesti kroz narednih 10 godina. Mi izlazimo na izbore s realnim, ostvarivim, konkretnim programom koji smo prezentirali prije 10 – ak dana, a koji se sastoji od konkretnih 14 mjera, ostvarivih u jednom mandatu kroz naredne 4 godine. Isti taj program podupiru svi članovi i kandidati s liste za Županijsku skupštinu, a radi se redom o istaknutim Zagorkama i Zagorcima, ljudima koji su se istaknuli angažmanom u javnom životu i iskazali se sa svojim doprinosom probitku Hrvatskog zagorja – istaknuo je Ernest Svažić.

Na novinarsko pitanje kakvu će imati kampanju, Svažić je odgovorio da će kampanja biti uspmjerena na prezentiranje točaka programa. - Na listi koju kandidiramo za Županijsku skupštinu ima dosta mojih kolegica i kolega koji su bili u mandatu kao načelnici i načelnice ili se kandidiraju za preuzimanje novog mandata u svojim jedinicama lokalne samouprave. Za naš program je izuzetno važna povezanica lokalne i regionalne vlasti, a naravno i naša zajednička poveznica s državom. Očekujemo pobjedu u prvom krugu i ostvarenje većine u Skupštini – zaključio je Svažić.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook