Prethodni članak
Sljedeći članak

Svažić: 'Čestitam Željku Kolaru na izboru za župana, mi ćemo biti konstruktivna oporba'

'Želim naglasiti da je Hrvatska demokratska zajednica na ovim lokalnim izborima polučila izvrsne rezultate, naročito ovdje u Krapini, a isto tako pobijedili smo uvjerljivo u Mariji Bistrici, Budinšćini, Jesenju i još nekim sredinama, a nalazimo se i u izvrsnim startnim pozicijama i ulazimo u drugi krug u nekim gradovima i općinama, rekao je .v.d. predsjednik zagorskog HDZ-a Ernest Svažić


'Čestitam Željku Kolaru na ostvarenom rezultatu, na izboru za župana Krapinsko – zagorske županije, prvo je što je izjavio nakon objave rezultata za izbor župana Krapinsko – zagorske županije, Ernest Svažić, v.d. predsjednik Hrvatske demokratske zajednice i kandidat te stranke za župana na ovim lokalnim izborima. Rekao je i da će svi novoizabrani članovi Skupštine Krapinsko – zagorske županije s liste HDZ, A - HSS, HSLS, SU, ZDS koju je nosio, biti u ovom sazivu konstruktivna oporba.

‘Želim čestitati i svim našim kandidatima koji su izašli na lokalne izbore, čestitam svim izabranim gradonačelnicima i načelnicima te želim fer borbu svim onima koji idu u drugi krug. Želim naglasiti da je Hrvatska demokratska zajednica na ovim lokalnim izborima polučila izvrsne rezultate, naročito ovdje u Krapini, a isto tako pobijedili smo uvjerljivo u Mariji Bistrici, Budinšćini, Jesenju i još nekim sredinama, a nalazimo se i u izvrsnim startnim pozicijama i ulazimo u drugi krug u nekim gradovima i općinama. Očekujemo pobjedu u drugom krugu u Bedekovčini i nekim drugim sredinama, rekao je u stožeru HDZ-a Svažić i odgovorio da je zadovoljan kampanjom. ‘Mislim da smo ponudili izvrsne poruke i izvrstan program. Ja nisam vidio supstancu u protivničkoj kampanji, ali Zagorci i Zagorke su izabrali kako su htjeli i mogu samo čestitati na tome, rekao je u svojoj prvoj izjavi nakon objave neslužbenih rezultata Ernest Svažić.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook