Prethodni članak
Sljedeći članak

Svakako posjetite: Stubica fest oduševljava raznim događanjima po cijelom gradu


Nakon jučerašnjeg koncerta Vanne, kojim je otvoreno ovogodišnje, treće izdanje Stubica festa, događanja u sklopu ove manifestacije u Donjoj Stubici nastavljena su i danas.

Održan je Tahyjev viteški turnir, koji je u Parku Jure Stubičanca okupio ljubitelje srednjeg vijeka, koji su kroz postave svojih šatora, predstave i borbe prikazali život u srednjem vijeku. Bile su tu razne šaljive predstave, borbe vitezova i nastupi trbušnih plesačica, koje je pripremila domaća udruga koja je turnir i organizirala, Družba vitezova zlatnog kaleža, ali i njihove gostujuće udruge.

Posjetitelje je oduševila i bogata ponuda raznih domaćih proizvoda na srednjovjekovnom sajmu postavljenom ispred crkve, a najmlađi su se dobro zabavili u Fellerovom kutku postavljenom u Parku obitelji Feller. Velika se publika djece s roditeljima okupila pred pozornicom dok je nastupao Magic Leon koji je mališane dobro nasmijao, a okušali su se i u kreativnim radionicama.

Pratila se i utakmica Hrvatska – Španjolska u Gastro – zabavnoj zoni, gdje nakon nje nastupa Mario Huljev s bendom, a potom od 22 sata slijedi veliki koncert Parnog valjka. Kako je bilo danas i što vas sve čeka ako posjetite Stubica fest, pogledajte u našoj FOTOGALERIJI.

Bogati program očekuje vas i sutra. Dijelit će se besplatni grah, vitezovi će ponovo okupirati centar grada, bit će dobre glazbe i zabave, a detaljan program pogledajte u nastavku.

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook