Prethodni članak
Sljedeći članak

PAO DILER: U stanu skrivao kokain, heroin, marihuanu i opremu za pakiranje, kao i pištolj


Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

Sumnja se da je 29-godišnjak, prema unaprijed stvorenoj namjeri, protivno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, a radi preprodaje nabavljao veće količine kokaina, heroina i marihuane koje je potom skrivao, vagao i prepakiravao u stanu na području Trešnjevke.

Policijski službenici su prilikom pretrage stana osumnjičenog pronašli ukupno 9,3 grama kokaina, 4,9 grama heroina, 3,9 grama marihuane, vagu, opremu za pakiranje te određeni novčani iznos za koji se sumnja da potječe od preprodaje droga, dok je ujedno pronađen i pištolj s pripadajućim streljivom i spremnikom.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku te su kaznenu prijavu dostavili nadležnom državnom odvjetništvu u Zagrebu, dok će zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana protiv osumnjičenog biti podnijet optužni prijedlog.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook