Prethodni članak
Sljedeći članak

Studenti i učenici – javite se na ove zanimljive natječaje u Mariji Bistrici


Općina Marija Bistrica objavila je Natječaj za prijavu kandidata za poslove naplate parkiranja i kontrole plaćanja parkirališne karte.

Kandidat može biti redovni ili izvanredni student, primjeren u učenju, ponašanju i radu, mora imati zdravstvenu sposobnost koju dokazuje potvrdom liječnika obiteljske/opće medinice, a prednost imaju kandidati s poznavanjem rada na PC-u, dobrim komunikacijskim vještinama i poznavanjem stranih jezika. Od kandidata se očekuje obavljanje poslova u tijeku radnog tjedna te u dane hodočašća (subotom, nedjeljom i blagdanima), timski rad, i odgovornost u radu. Nakon donošenja odluke o odabiru kandidata s istima će se obaviti obuka.

Općina Marija Bistrica objavila je i Natječaj za prijavu kandidata za prometnu jedinicu mladeži. Pripadnik prometne jedinice mladeži može biti redovni učenik srednje škole, a koji je navršio 16 godina života ili redovni student, primjeren u učenju, ponašanju i radu,  mora imati zdravstvenu sposobnost koju dokazuje potvrdom liječnika obiteljske/opće medinice,  a  prednost imaju kandidati sa dobrom komunikacijskim vještinama te poznavanjem stranih jezika.  Odabrani kandidati će pohađati program osposobljavanja pripadnika prometne jedinice mladeži koji se sastoji od: prometno - preventivnog odgoja sudionika u prometu,  pravila prometa, poznavanja prometnih znakova i upravljanja prometom i pružanja pomoći sudionicima u prometu.  Nakon osposobljavanja pripadnici Jedinice prometne mladeži biti će uključeni u poslove upravljanja prometom na križanjima i drugim mjestima, nadzora nepropisno zaustavljenih i parkiranih vozila, kao i obavljanju drugih poslova uključujući i pružanje pomoći domaćim i stranim gostima pri snalaženju u prometu i to u vrijeme hodočašća, u periodu od 3.5.2024.g. do 31.10.2024.g.

Svi zainteresirani kandidati svoje prijave dostavljaju u Jedinstveni upravni odjel Općine Marija Bistrica do 15. travnja 2024. godine. Obrasci za prijavu mogu se preuzeti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Marija Bistrica svakim radnim danom od 08:00 do 15:00 sati te na web stranici Općine. Uz prijavu (ispunjeni obrazac) potrebno je dostaviti potvrdu studenta o upisanoj studentskoj godini, presliku osobne iskaznice i liječničku potvrdu o zdravstvenoj sposobnosti. Prijave koje nemaju potrebnu dokumentaciju neće se uzeti u razmatranje.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook