Prethodni članak
Sljedeći članak

Strava! Pacijentica izbola nožem poznatu psihijatricu


Jučer oko 17 sati pacijentica (37) nožem je nasrnula i izbola poznatu psihijatricu prim.mr.sc. Elviru Koić, dr. med., u njenoj privatnoj ordinaciji u Virovitici. Kako neslužbeno doznaje lokalni portal icv.hr , ozlijeđena psihijatrica je izvan životne opasnosti i pomoć joj se pruža u OB Virovitica dok je napadačica uhićena i nad njom se provodi istraga.

Iz PU virovitičko-podravske potvrdili su da je napadačica uhićena te kako je istraga u tijeku.

Dr. Sandra Frljević iz Objedinjenog hitnog bolničkog prijama u Općoj bolnici Virovitica rekla je kako je dr. Koić primljena s višestrukim ubodnim ranama po cijelom tijelu, ali da je zasad izvan životne opasnosti.

-Pacijentica je izgubila puno krvi, budući da je napad, prema informacijama koje zasad posjedujemo, trajao oko pola sata. Iako ima višestruke ubodne rane po cijelom tijelu, nije  životno ugrožena. Njeno stanje zasad je stabilno. Pomoć joj se pruža i nadalje – kratko je komentirala dr. Sandra Frljević.  

Portal icv podsjeća da je psihijatrica dr. Elvira Koić i dugogodišnja voditeljica Odjela za socijalnu psihijatriju Neuropsihijatrijske bolnice dr. Ivan Barbot u Popovači. Radi s pacijentima iz cijele Slavonije, pa i Hrvatske, a poznata je i omiljena i po svom radu s pacijentima oboljelima od PTSP-a, osobito s braniteljskom populacijom. Vijest da je ozlijeđena šokirala je ne samo pacijente, već i kolege liječnike i brojne druge stručnjake s kojima dr. Koić godinama uspješno surađuje.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook