Prethodni članak
Sljedeći članak

STRAŠNO: Samo slučajno jučer nije izorjela sjenica ŠUDIGO-a, Zabočani pomognite!

Policija je bila na uvidu, a i pomoć građana je dobrodošla, apeliraju iz škole


'Iz naših mnogobrojnih objava bilo je vidljivo koliko nam je važno i koliko smo svi zajedno, učenici i osoblje, bili angažirani oko izgradnje sjenice u školskom dvorištu. U vrijeme korone ovaj poluzatvoreni prostor je od neprocijenjive važnosti i služi nam kao vanjska učionica.
Ovo što se večeras dogodilo ostavlja nas bez riječi. Samo je slučajan dolazak jedne osobe iz škole spriječio nešto što se nastavno moglo dogoditi.
Drago nam je bilo vidjeti mlade osobe koje se okupljaju u noćnim satima i sjede na klupama koje su naši učenici izradili svojim rukama. Nismo reagirali niti na smeće koje su ostavljali svaku večer, a tete spremačice uporno za njima čistile. Mladi su i gladni i žedni pa pojedu i popiju nešto, ali tolerancija takve vrste nije bila dovoljna. I eto kad gradiš kulturu u gradu, nekultura pokaže svoje lice.
Policija je bila na uvidu, a i pomoć građana je dobrodošla.'. To je objavila sinoć na svom Facebook profilu Škola za umjetnost, dizjan, grafiku i odjeću Zabok. Prizor i informacija su doista zabrinjavajući i šokantini. Dakle, građani Zaboka pomognite!

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook