Prethodni članak
Sljedeći članak

Stolac danas tuguje za mladom Elmirom. Ovako se opraštaju od nje

Danas je i dan žalosti zbog tragične smrti 28-godišnjakinje u potresu...


U Stolcu, hercegovačkom gradiću kod epicentra potresa, danas je Dan žalosti. U potresu magnitude 5.6 po Richteru, za koji su hrvatski seizmolozi rekli da je bio jakosti 6.1 stupanj, poginula je 27-godišnja Elmira Sefo. 

Tko je bila Elmira odmah se moglo vidjeti po mnogim komentarima njenih susjeda, prijatelja i sugrađana koji su još uvijek u šoku nakon tragedije koja je Stolac zavila u crno. Njena prijateljica ističe da je Elmira bila magistrica Fakulteta zdravstvenih studija i da je stekla zvanje fizioterapeutkinje, piše Index.hr

Planirala je otvoriti studio za masažu.

Oni koji su je poznavali pričaju i da je Elmira pomagala svima - od susjeda, vjerske zajednice pa sve do starijih osoba. Obilazila je sve redovno, a nikada nije pričala o tome, govore. Susjedi pričaju kako se baš prije potresa koji se dogodio u petak u 23:07 vratila kući iz grada. Prolazila je hodnikom kad se na nju srušila stijena koja je probila krov obiteljske kuće nakon što se survala s obližnjeg brda. Dženaza (sporovod) počinje sutra u 17 sati ispred Careve džamije u Stocu, a ukop će se obaviti u haremu Poplašići.

Danas je u Stolcu proglašen dan žalosti.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook