Prethodni članak
Sljedeći članak

SRCE VATRENO Izbornik Dalić stigao u Petrinju s velikim konvojem pomoći: "Ovo je Hrvatska. Kada treba, svi su na nogama"

Izbornik Hrvatske Zlatko Dalić stigao je u popodnevnim satima u Petrinju s velikim konvojem prve pomoći iz njegovog rodnog Livna, piše dnevnik.hr


Izbornik nogometne reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić stigao je u Petrinju zajedno s velikim konvojem prve pomoći koji su pripremili sugrađani njegovog rodnog Livna, piše dnevnik.hr.

Pomoć je namijenjena svim obiteljima u Petrinji i okolnim mjestima čije su kuće i stanovi stradali u razornom potresu, te još u nekoliko manjih koji su napravili dodatnu štetu..

"Veliko hvala mojim Livnjacima koji su pokazali veliko srce. Jedna velika gesta. Kada treba, kada se nešto dogodi u Hrvatskoj, svi su u pola sata na nogama i tu su da pomognu", rekao je izbornik Dalić za kameru Nove TV i najavio da će pomoću stradalima još biti.

"Na ovome nećemo stati sigurno. Pomoć je potrebna", kazao je Dalić te otkrio da mu je jako teško gledati ovako razoren grad i mjesta oko njega.

"Teško je kada pogledate ovo uživo. Pomoć je jako potrebna. No ljudi pomažu i to je velika stvar", zaključio je izbornik Hrvatske.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook