Prethodni članak
Sljedeći članak

ŠPLAJT: "Naše politike uvijek su bile usmjerene na potrebe građana, no danas je potrebno činiti više"

Vrijednu donaciju kozmetičkog pribora, higijenskih potrepština, pidžama, ogrtača, papuča te društvenih igara, namijenjeno djeci školske dobi, donirali su Odgojnom domu u Bedekovčini, na inicijativu Ženske inicijative HNS-a KZŽ, članovi Županijske organizacije HNS-a Krapinsko zagorske županije


Vrijednu donaciju kozmetičkog pribora, higijenskih potrepština, pidžama, ogrtača, papuča te društvenih igara, namijenjeno djeci školske dobi, donirali su Odgojnom domu u Bedekovčini, na inicijativu Ženske inicijative HNS-a KZŽ, članovi Županijske organizacije HNS-a Krapinsko zagorske županije.

Predsjednik Županijske organizacije HNS-a Robert Šplajt uručio je pakete ravnateljici Doma Tamari Kotarski i tom prilikom istaknuo kako je važno u ovim izazovnim vremenima biti solidaran i društveno odgovoran. - Naše politike uvijek su bile usmjerene na potrebe građana, no danas je potrebno činiti više. Odgoj i obrazovanje u fokusu su HNS-a i naš je prioritet kako na nacionalnoj tako i na lokalnoj razini, svoj djeci osigurati kvalitetnije obrazovanje, bolje uvjete školovanja i odrastanja i na kraju perspektivniju budućnost. Stoga je i ova donacija jedan mali doprinos tome - rekao je Robert Šplajt.

Ravnateljica Odgojnog doma Bedekovčina, Tamara Kotarski zahvalila je na donaciji koja će, kako je istaknula, ne samo razveseliti djecu već itekako koristiti i pomoći im u obavljaju svakodnevnih aktivnosti te doprinijeti ugodnijem boravku u ustanovi. Ovo je četvrta u nizu donatorskih akcija koje je HNS Krapinsko zagorske županije realizirao tijekom ove godine, istaknuo je Šplajt. - HNS Krapinsko zagorske županije organizirat će još nekoliko humanitarnih akcija i donacija do kraja godine jer Hrvatska i Zagorje voli se radom ali i solidarnošću i pomaganjem. - zaključio je Robert Šplajt.

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook