Prethodni članak
Sljedeći članak

SOLIDARNOST NA DJELU: Uključite se u akciju Crvenog križa


Gradsko društvo Crvenog križa Donja Stubica poziva vas na uključivanje u 49. po redu sabirnu akciju 'Solidarnost na djelu', s ciljem prikupljanja humanitarnih novčanih priloga za pomoć potrebitim sugrađanima.

Ova humanitarna akcija započela je kao zajednička akcija svih društava Crvenog križa, 8. listopada, pod motom 'Ne dvoji! Za drugog izdvoji!'. Cilj akcije je da solidarnošću osiguramo sredstva za pomoć našim sugrađanima u potrebi.

U svakodnevnom radu susrećemo se sa sve većim brojem osoba u potrebi za zadovoljavanjem najosnovnijih životnih potreba. Često nismo u mogućnosti svima pomoći stoga Vas pozivamo da se priključite akciji ''Solidarnost na djelu'' i malim nesebičnim odricanjem učinite veliko humano djelo za one u potrebi, kažu iz GDCK.

Akcija se provodi uz pomoć osnovnih škola iz Marije Bistrice, Gornje i Donje Stubice, S. Toplica i Oroslavja, putem bonova zahvalnosti u vrijednosti od 5 kuna, numerirani i ovjereni žigom društva Crvenog križa Donja Stubica.

Prilozi se prikupljaju i u kasicama Crvenog križa u HP Donja Stubica, Gornja Stubica, Stubičke Toplice, Oroslavje, u Fini Oroslavje i Donja Stubica, Ljekarna 'Švaljek' D. Stubica, te u uredu Crvenog križa Donja Stubica, Ulica Župana Vratislava 6 ili uplatom na račun GDCK Donja Stubica , IBAN: HR4223400091510962944 s naznakom 'Za solidarnost na djelu 2021'.

Nadamo se prepoznavanju vrijednosti ove humane akcije i podršci iste, pozivaju te zahvaljuju na donacijama u ime onih kojima ćete bar malo uljepšati život.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook