Prethodni članak
Sljedeći članak

Slovenci dovode Luku Modrića? Već su se javili Realu, do kraja tjedna rade prvi konkretan potez


Pomalo nevjerojatna vijest proširila se nakon El Clasica u regionalnim medijima. Naime, ako je vjerovati slovenskom Sportklubu, odnosno web-portalu slovenske inačice regionalne sportske pay-per-view televizije, Luka Modrić bi iduće sezone mogao igrati za – Celje, piše Večernji list.

Znamo, zvuči to baš bizarno, možda je riječ o kakvoj PR-kampanji, ali Slovenci tvrde da su te informacije provjerene i da se Celje, aktualni lider slovenskog nogometnog prvenstva, već javilo madridskom Realu i obavijestilo ih da će u nadolazećim danima Modriću predstaviti projekt koji ga očekuje.

Celje bi inače, već sljedećeg vikenda moglo proslaviti naslov slovenskog prvaka, pošto četiri kola prije kraja imaju deset bodova prednosti pred ljubljanskom Olimpijom. Dakle, u klubu rade planove za ozbiljnu europsku sezonu, u kojoj očito vide i Modrića.

Slovenci imaju adute za dovesti Modrića jer, kako vele, na njihovoj klupi je Damir Krznar uz pomoćnika Mihaela Mikića, a oni su s Modrićem u vrlo dobrim, prijateljskim odnosima. Ipak, nekako i dalje mislimo da je dolazak Luke Modrića u Celje na poprilično dugom štapu...

Inače, Modrić je ovih dana završio kupnju elitne nekretnine u centru Zagreba pa su mnogi to protumačili kao siguran korak prema dolasku i povratku u Dinamo, nakon što mu 30. lipnja istekne ugovor s madridskim Realom. Podsjetimo, Luka će u rujnu napuniti 39 godina, a na stolu će ga uz vjerojatnu ponudu Reala za produljenje ugovora čekati Dinamo, ali vjerojatno i klubovi iz sjevernoameričkog MLS-a i Saudijske Arabije. Teško je, zaista teško vjerovati da bi od svega ponuđenog izabrao baš Celje.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook