Prethodni članak
Sljedeći članak

[SLOBODNO KRETANJE PODRUČJEM PP ZLATAR BISTRICA ] Novi u sporazumu Budinščina i Novi Golubovec, uskoro i Lobor

Prometovati se može bez traženja propusnice na području Zlatara, Zlatar Bistrice, Mača, Mihovljana, Novog Golubovca, Konjščine, Budinšćine i Hrašćine. Od 14. travnja sporazum vrijedi i za Loborce.


Pojedini gradovi i općine s područja Krapinsko - zagorske županije potpisali su Sporazume o zajedničkom koordiniranju poslova i aktivnosti djelovanja civilne zaštite, kojim se omogućava nesmetano kretanje bez propusnice između općina i gradova koje su prostorno povezane u jedinstvenu cjelinu. S današnjim danom, na snazi je i Sporazum za područje Grada Donja Stubica te općina Gornja Stubica i Stubičke Toplice. Također, Sporazumu su pristupile i Općina Budinšćina i Općina Novi Golubovec, dok za Općinu Lobor, Sporazum počinje vrijediti od 14. travnja, izvijestili su iz našeg Županijskog stožera.

Dosad su sklopljeni sporazumi o zajedničkom koordiniranju poslova i aktivnosti djelovanja civilne zaštite na području Grada Zaboka i općina Sveti Križ Začretje i Bedekovčina. Taj Sporazum ne obuhvaća područje Općine Veliko Trgovišće i područje Općine Krapinske Toplice. Slobodno kretanje je dozvoljeno i na području Grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj, zatim na području Grada Klanjca i općina Kraljevec na Sutli, Kumrovec, Tuhelj i Zagorska Sela.

Isto tako bez propusnica je moguće slobodno kretanje i za području Grada Zlatara i Općine Mačer, Mihovljan, Novi Golubovec, Zlatar Bistrica, Konjščina, Hrašćina, Budinšćina, Novi Golubovec . Napomenimo, da je sporazum za područje Općine Lobor vrijedi od 14. travnja. Time će se pokriti slobodno kretanje bez propusnica na području cijele Policijske postaje Zlatar Bistrica.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook