Prethodni članak
Sljedeći članak

Šire se lažni mailovi krapinsko -zagorske policije: 'Ne otvarajte ih'


Danas je Policijska uprava krapinsko-zagorska zaprimila više prijava poduzeća koji su na svoje adrese elektroničke pošte zaprimili sumnjive poruke elektroničke pošte koja je navodno upućena s adrese Policijske uprave krapinsko-zagorske.
 
- Upozoravamo građane da ne otvaraju elektroničku poštu s adrese [email protected], da ne otvaraju privitke i da ih ne preuzimaju na svoje uređaje. Naime, radi se o zlonamjernoj elektroničkoj pošti, dakle ne radi se o e-mailu Policijske uprave krapinsko-zagorske.

Više informacija o različitim oblicima internetskih prijevara te savjete kako se zaštiti možete pronaći na internetskim stranicama policije, Web Heroj i na YouTube kanalu MUP-a - poručuju iz PU krapinsko-zagorske.
 
Sadržaj poruke elektroničke pošte:

Mi smo policijska uprava krapinsko-zagorska
Čuli smo za izvrsnost vaše tvrtke. Naše sjedište treba vašu ponudu cijena za naš proračun za 2024. (u prilogu). Ovaj proračun sufinancira Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske. Pošaljite svoju ponudu prije 18. lipnja 2024. Pronađite privitak i javite nam ako trebate više informacija.

Hvala ti i doviđenja

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook