Prethodni članak
Sljedeći članak

Šetao nogostupom, spotaknuo se i pao na auto u kretnji; od ozljeda preminuo u bolnici

Policija je proteklog vikenda zabilježila šest prometnih nesreća na području Krapinsko - zagorske županije


Zagorski policajci objavili su nekoliko izdvojenih događaja koji su se dogodili proteklog vikenda na području Krapinsko – zagorske županije.

„Policijski službenici Policijske uprave krapinsko-zagorske tijekom vikenda obavili su očevide šest prometnih nesreća.

Tri prometne nesreće bile su s materijalnom štetom i dogodile su se u Klokovcu uslijed oduzimanja prednosti prolaska, u Starom Golubovcu zbog držanja vozila preblizu desnom rubu kolnika i u Velikom Komoru zbog ne držanja vozila uz desni rub kolnika.

U Lupinjaku je do prometne nesreće došlo uslijed oduzimanja prednosti prolaska kojom prilikom je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozlijede, a u prometnoj nesreći do koje je došlo u Oroslavju zbog držanja vozila preblizu desnom rubu kolnika jedna je osoba zadobila lakše, a jedna osoba teške tjelesne ozlijede.

U Gornjem Kraljevcu, zbog ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake, došlo je do slijetanja i prevrtanja osobnog automobila kojom prilikom su dvije osobe zadobile lakše, a tri osobe teške tjelesne ozlijede.

Od ostalih događaja može se spomenuti kako je u Krapini, 68-godišnji hrvatski državljanin, koji se kao pješak kretao nogostupom, spotaknuo, izgubio ravnotežu i pao na osobno vozilo koje se kretalo kolnikom, kojom prilikom je zadobio teške tjelesne ozlijede od kojih je preminuo u Općoj bolnici Zabok.“, objavila je PU krapinsko - zagorska.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook